Blog lifestyle untuk info semasa,politik, percutian, famili, cara buat duit dari rumah. Kongsi tips, panduan blogging,tpis kesihatan ,humor, bisnes online

23 Ogo 2009

kelemahan Diri Kita

Sedikit renungan bulan ramadhan :
  • Tangguh kerja....= siapkan yang mudah dan senang dahulu
  • kalu dah nak masuk 20 hb nih lemah laa aku..kalu 28 hb emm terus jerr laaa segar balik..heheheh gaji dah masyuk
  • moody n kuat merajuk
  • time nak kuar duit bukan main bergaya lagi..slip giro tu tinggal kat situ jea,,,time hujung bulan nie..siap transfer lagi nak genap RM10,,susah woo makan gaji nie.
  • Kita boleh motivasi orang,,tetapi bagi nak motivate diri ni susah sket yea
  • kita selalu pandang orang lain lemah,kita rasa kita sempurna.
  • semua rasa diri sendiri itu hebat...semua dia tahu..kalau diam..orang kata dungu lak..padahal orang lebih suka dia diam daripada berkata-kata....jadi hanya yang berilmu sahaja layak berkata-kata..

Tiada ulasan: