Showing posts with label Info Streamyx. Show all posts
Showing posts with label Info Streamyx. Show all posts

Oct 22, 2010

Perhatian Kepada Pengguna Streamyx


Info ni aku dapat daripada forum malaysianbiker.Aku nak berkongsi maklumat dgn korang semua. Kepada sesiapa yang belum tukar default password streamyx korang (tmnet123),baik korang cepat-cepat tukar. Aku dah terkena banyak kali. Sebelum aku tukar password aku, selalu aku x dapat nak online. Bila call TM dia bagitau, session aku masih ada orang guna (session hang),padahal aku dah turn off modem aku. Bila TM reset session,baru aku dapat guna. Sebenarnya,ada org lain guna session aku, dia boleh guess username orang berdasarkan email (username@streamyx.com), pastu password default masih sama (tmnet123).
 
Anda boleh tukar password korang kat https://tmbill.tm.net.my/SelfCare/Maintenance/selfcareLogin.jsp.

Kat sini juga diorang guna untuk guess username + guna default password.

Korang boleh baca penerangan lagi detail kat tuan punya blog  www.blogedi.com/archives/281

Anda Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY FrieNDs...

SHOPPING ONLINE...REGISTER AKAUN PAYPAL ANDA DI SINI..

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.