Showing posts with label Beli Online. Show all posts
Showing posts with label Beli Online. Show all posts

Feb 4, 2017

Beli Jam Android LAZADA


Saya gemar jungle trekking.Apabila bawa handphone, saya akan meletakkannya di dalam poket seluar menyebabkan hp tersebut basah akibat  terkena peluh.Masa tengah surf website LAZADA, terpandang Jam android. Harganya   pun menakjubkan. Berbaloi.Selepas beli, saya cukup selesa menggunakan versi baru android ni.Bateri tahan untuk 1 hingga 2 hari, tetapi bergantung kepada cara penggunaan anda.Nak cas sama macam cas smartphone. Boleh masukkan Sim Card dan Memory Card. Betul2 Smart Watch.Tak perlu bawa hdphone lagi.Kadang2 rasa macam tonton cerita James Bond dulu.Guna Jam Tangan untuk buat panggilan.Lucu pun ada.Sesuai untuk guna masa joging, outdoor, camping dan sebagainya.Yang penting, saya tak perlu bawa smart phone dalam poket yang kadang-kadang merimaskan, berbaloi dengan harga dan beli online je.


Anda Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY FrieNDs...

SHOPPING ONLINE...REGISTER AKAUN PAYPAL ANDA DI SINI..

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.